Gökçek'in paylaştığı bu fotoğraf CHP'lileri kızdıracak

Kaynak : NTV
Haber Giriş : 28 Mart 2012 00:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) bugün Tandoğan Meydan'ında 4+4+4 eğitim sistemine karşı miting yaptı. Yaptığı mitingle övünen CHP'ye ilk tepki Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'ten geldi. Gökçek Twitter üzerinden paylaştığı fotoğrafla CHP'yle dalga geçti.

Gökçek, Twitter'daki resmi sayfasından mitinge katılımın, 7 bin civarında olduğunu iddia etti.

Başkan, iddiasını bir adım daha ileri taşıyıp CHP'li Çankaya Belediyesi'nin tatil ilan ettiğini ve çalışanların böylece mitinge katılabildiklerini ileri sürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise mitingde "Bugün hafta sonu değil, Salı. Ama burada on binler var" demişti.

İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in Twitter üzerinden paylaştığı yazı:

"Aldığım bilgiye göre 9 bin olarak geçti ama bana göre 7 bin. Biliyorsunuz ben mi söyledim TYDTA ederim. İşte fotoğaflar.. Merak eden fotoğrafları biraz büyütüp kalem ucuyla bir yukarıdan aşağıya bir de sağdan sola saysın çarpsınlar. 7 bin rakamı KK ve CHP hezimet. Niye diyeceksiniz. Çünkü günlerce reklam yaptılar, otobüslerle bütün Anadoludan adam topladılar. Çankaya Belediyesi ile gider belediyelerini tatil ettiler. Sonuç 7 bin. İşte sevgili KK halkın sizin düşünce bakışınıza tepkisi. Umarım ders almışsınızdır"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber